Željko Tomić odabran za novog predsednika Saveza za e-upravu NALED-a

Na sednici NALED-a (Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj), održanoj prošle sedmice, direktor naše kompanije dr Željko Tomić, odabran je za novog predsednika Saveza za e-upravu.

Funkcije potpredsednika vršiće Milan Simić, izvršni direktor za IT podršku i ICT servise Telekoma, Aleksandar Blagojević, menadžer odeljenja digitalne ekspoziture i podrške klijentima Societe Generale banke i Jelena Topalović Petrović, pomoćnica gradonačelnika Šapca.

„Sastav novog predsedništva obećava kontinuitet u radu i omogućiće nam da preskočimo tu visoku lestvicu koju je prethodni saziv, na čelu sa Natašom Sekulić, direktorkom kompanije IBM, svojski gurao na gore. Trudićemo se da i dalje ostvarujemo dobre rezultate“, istakao je tom prilikom dr Željko Tomić.

Ovaj Savez osnovan je u julu 2016. godine, a cilj mu je unapređenje regulatornog okvira za razvoj elektronske uprave i elektronskog poslovanja, smanjenje troškova i administracije za privredne subjekte i građane kreiranjem e-servisa, povećanje institucionalnih kapaciteta i unapređenje poslovnih procesa javne uprave kao i unapređenje efikasnosti i transparentnosti njenog rada.

Ovu dužnost, direktor kompanije OSA Računarski inženjering dr Željko Tomić, obavljaće u narednih godinu dana.

Pretraži...