osa_autodesk_reseller

Softver za ljude koji stvaraju

Autodesk je jedan od najpoznatijih svetskih proizvođača CAD (Computer Added Design) softvera za 2D i 3D projektovanje, modelovanje i dizajniranje u oblasti arhitekture, građevinarstva, mašinstva, geo prostornih elemenata, filmske industrije i animacije i mnogih drugih.

Bez obzira da li ste dizajner, arihtekta, inženjer ili „digitalni“ umetnik, Autodesk softveri vam daju snagu da kreirate, dokumentujete i razmenjujete ideje pre nego što budu realizovane – tako vaši ambiciozni „Šta ako?“ scenariji postaju realnost a time možete smanjiti troškove projekta, vreme kao i uticaj okoline.

Donoseći revolucionarni dizajn sa AutoCAD® softverom pre 25 godina, Autodesk nastavlja da redefiniše očekivanja, proizvodima koji vam omogućavaju da nemoguće učinite mogućim. Od široko rasprostranjenog AutoCAD® softvera za projektovanje i dokumentovanje do inteligentnih rešenja za modelovanje, kao što su Autodesk Inventor® i Autodesk Revit®, Autodeskova rešenja daju vam moć da proširite svoje mogućnosti u dizajnu. Spisak svih Autodeskovih proizvoda kao i njihovu podelu po industrijskim granama ćete pronaći na web-stranici: autodesk.osa.rs.

OSA više od dve decenije sarađuje sa Autodeskom a danas kao Autodesk prodavac pokriva teritoriju Srbije.

Nemojte propustiti pogodnosti Pretplate. Prijavite se za Autodesk® Subscription i obezbedite sebi prednost. Smanjite troškove i primajte sve nove nadogradnje i periodična unapređenja proizvoda koja se objavljuju tokom peroda pretplate proizvoda. Instalirajte starije ili najnovije verzije i koristite programe u kancelariji ili kod kuće.

Autodesk programi

AUTOCAD

Softver za 2D i 3D CAD je razvijen za budućnost. Sarađujte sa ostalim članovima tima na desktop, cloud i mobilnim platformama.

Revit

Softver za BIM, uključuje sve što je potrebno za projektovanje u arhitekturi i građevinarstvu, infrastrukturnih sistema i strukturni inženjering.

Inventor

Profesionalni 3D CAD softver za dizajn, projektovanje i razvoj proizvoda, kreiranje dokumentacije i simulaciju.

Ukoliko želite više informacija o pojedinim proizvodima ili želite da poručite Autodeskov softver, kontaktirajte nas!

divajder
logo1
logo2
logo3
autodesk_var
logo5
OSA Računarski inženjering | Takovska 45/VI | 11000 Beograd | +381 (11) 3290-362 | +381 (11) 3291-353 | kontakt@osa.rs
OSA Računarski inženjering
Takovska 45/VI, 11000 Beograd
+381 (11) 3290-362
+381 (11) 3291-353
kontakt@osa.rs

Pretraži...