osateemp

OSA Edukacija

Savremen način poslovanja nameće veliku fluktuaciju kadrova posebno kada su u pitanju inženjerski i projektantski poslovi.

VIZIJA

Imajući u vidu da upravo ove kategotije zaposlnih zahtevaju visok nivo kompetencija i poznavanje različitih softverskih alata za projektovanje firma OSA Računarski inženjering će kroz progaram OSA Edukacija pokušati da svojim korisnicima omogući brz i jednostavn način edukacije kadrova primenom Blended Learning metodologije.

Revit obuka za kompanije

Za kompanije, naše partnere i korisnike Autodesk licneciranog softvera nudimo posebne pogodnosti. Javite se kako bismo mogli obuku da prilagodimo vašim potrebama.

AutoCad obuka za kompanije

3DS MAX obuka za kompanije

Revit obuka za pojedince

Želja nam je da polaznici osnovnog kursa za Autodesk Revit 2021 steknu osnovna znanja o korišćenju ovog programa. Kurs je zasnovan na blended learning metodologiji.

AutoCad obuka za pojedince

3DS MAX obuka za pojedince

KRATAK OPIS EDUKATORA

Kompanija OSA Računaski inženjering je već više od trideset godina jedan od vodećih partnera kompanije Autodesk, koja se bavi proizvodnjom najpriznatijih softverskih rešenja za projektovanje i izradu tehničke dokumentacije u praktično svim inženjerskim disciplinama.

Partnersvo sa Autodeskom smo uspešno ostvarili kriz niz različitih uloga, počev od prodajnog partnera, distributera do autorizovanog razvojnog centra. OSA Edukacija je najmlađa delatnost kroz koju želimo dodatno da približimo korisnicima Autodesk proizvode i omogućimo im što jednostavnije korišćenje. Naš tim predavača čine iskusni stručnjaci različitih profila.

ŠTA JE BLENDED LEARNING?

Blended learning je obrazovni metod koji kombinuje onlajn digitalne medije i materijale, sa mogućnostima za onlajn interakciju, sa tradicionalnim metodama koji se koriste u učionici. Blended learning zahteva fizičko prisustvo i nastavnika i učenika, ali su neki od elemenata, kao što su vreme, mesto i tempo, pod kontrolom učenika.  Ovakvo  učenje se najčešće koristi u profesionalnom razvoju i obuci.

logo1
iso20000
logo2
exadatadbmachine
logo3
nasstorage-emea-ece-clr-rgb
autodesk_fut
oraclex86systems-emea-ece-clr-rgb1
logo5
horizontalni
OSA Računarski inženjering | Takovska 45/VI | 11000 Beograd | +381 (11) 3290-362 | +381 (11) 3291-353 | kontakt@osa.rs
OSA Računarski inženjering
Takovska 45/VI, 11000 Beograd
+381 (11) 3290-362
+381 (11) 3291-353
kontakt@osa.rs

Pretraži...