osateemp

OSA Edukacija

Savremen način poslovanja nameće veliku fluktuaciju kadrova posebno kada su u pitanju inženjerski i projektantski poslovi.

VIZIJA

Imajući u vidu da upravo ove kategotije zaposlnih zahtevaju visok nivo kompetencija i poznavanje različitih softverskih alata za projektovanje firma OSA Računarski inženjering će kroz progaram OSA Edukacija pokušati da svojim korisnicima omogući brz i jednostavn način edukacije kadrova primenom Blended Learning metodologije.

Revit obuka za kompanije

Za kompanije, naše partnere i korisnike Autodesk licneciranog softvera nudimo posebne pogodnosti. Javite se kako bismo mogli obuku da prilagodimo vašim potrebama.

Revit obuka za pojedince

Želja nam je da polaznici osnovnog kursa za Autodesk Revit 2019 steknu osnovna znanja o korišćenju ovog programa. Obuka je na popustu od 30% do kraja pandemije.

KRATAK OPIS EDUKATORA

Kompanija OSA Računaski inženjering je već više od trideset godina jedan od vodećih partnera kompanije Autodesk, koja se bavi proivodnjom najpriznatijih softverskih rešenja za projektovanje i izradu tehničke dokumentacije u praktično svim inženjerskim disciplinama.

Partnersvo sa Autodeskom smo uspešno ostvarili kriz niz različitih uloga, počev od prodajnog partnera, distributera do autorizovanog razvojnog centra. OSA Edukacija je najmlađa delatnost kroz koju želimo dodatno da približimo korisnicima Autodesk proizvode i omogućimo im što jednostavnije korišćenje. Naš tim predavača čine iskusni stručnjaci različitih profila.

ŠTA JE BLENDED LEARNING?

Upotreba Blended Learning načina obrazovanja omogućava poslodavcima da za kratko vreme dobiju zaposlene sa određenim nivoima znanja i da uz primenu internih standarda projektivanja kreiraju timove koji sposobni za nove poslovne izazove.

Nadamo se da ćemo na ovaj načim stimulisati korisnike da u svom poslovanju koriste najnovije tehnologije i softverska rešenja i time unaprediti svoje poslovanje.

logo1
logo2
logo3
autodesk_var
logo5
OSA Računarski inženjering | Takovska 45/VI | 11000 Beograd | +381 (11) 3290-362 | +381 (11) 3291-353 | kontakt@osa.rs
OSA Računarski inženjering
Takovska 45/VI, 11000 Beograd
+381 (11) 3290-362
+381 (11) 3291-353
kontakt@osa.rs

Pretraži...