OSA potpisala ugovor o pokretanju postupka kojim će Tech Data preuzeti distribuciju Autodeskovog softvera u Adriatik regionu

OSA – Računarski inženjering d.o.o. je danas potpisala ugovor o pokretanju postupka kojim će Tech Data preuzeti distribuciju Autodeskovog softvera u Adriatik regionu: Srbiji (uključujući Kosovo i Metohiju), Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji i Albaniji.

Prema uslovima ugovora, obe strane očekuju da preuzimanje bude završeno do kraja jula 2018. godine, kada se ispune ugovorni uslovi.

OSA je od samog osnivanja 1989. godine, Autodesk partner. 2011. godine je preuzela distribuciju autodeskovog softvera u celom Adriatik regionu. Predajom distribucije Tech Dati, OSA je omogućila dalje jačanje partnerskog kanala, još snažnije prisustvo Autodeska na tržištu regiona i još bolju podršku krajnjim korisnicima.

OSA i dalje ostaje sinonim za Autodesk u regionu. Nastavlja svoje partnerstvo sa Autodeskom kao riseler, stavljajući svoje bogato znanje i iskustvo na raspolaganje krajnjim korisnicima.

„Hvala svim partnerima u regionu na izuzetnoj saradnji i podršci svih ovih godina. Poslednjih nekoliko godina smo se suočavali sa velikim promenama u poslovnom modelu Autodeska, ali i sa velikim tehnološkim promenama. U skladu sa tim menjali smo se i mi. Uvereni smo da distribuciju autodeskovog softvera predajemo u prave ruke. Na korist Autodeska, partnera i, što je najvažnije, krajnjih korisnika.“, rekao je Željko Tomić, direktor i su-osnivač kompanije OSA.

O OSA – Računarski inženjering d.o.o.

OSA Računarski inženjering d.o.o. je osnovana 1989. godine kao jedno od prvih 100 privatnih preduzeća u bivšoj Jugoslaviji. Glavna delatnost kompanije OSA, od njenog osnivanja, je razvoj softverskih rešenja i implementacija profesionalnih grafičkih sistema za projektovanje i izradu tehničke dokumentacije.

Pored distribucije autodeskovog softvera (softvera za 2D i 3D projektovanje u svim inženjerskim oblastima) na teritoriji cele Adriatik regije, OSA je ovlašćeni distributer i servis vodećih svetskih kompanija u proizvodnji mašina za štampu i skeniranje Océ i Canon, kao i sistema za kovertiranje švajcarskog proizvođača Kern.

OSA razvija sopstveno softversko rešenje za upravljanje dokumentima i poslovnim procesima UniDocs.

Za više informacija, posetite www.osa.rs, ili nas pratite na Facebook, LinkedIn i YouTube društvenim mrežama.

O Tech Data

Tech Data se nalazi na 83. mestu rangliste najvećih svetskih kompanija časopisa Fortune – Fortune 500, i poslednjih devet godina za redom je proglašavana jednom od najcenjenijih kompanija na svetu.

Preko svoje specijalizovane firme Datech Solutions, je vodeći svetski didtributer tehnoloških proizvoda, usluga i rešenja. Kao visoko specijalizovani pružalac usluga orijentisanih prema Autodesku i autodeskovoj prodajnoj mreži, Dateh opslužuje rastuće potrebe više od 400 visoko specijalizovanih Autodesk riselera širom sveta.

Za više informacija, posetite www.techdata.com

Pretraži...