OSA – Jedna od vodećih kompanija na IT tržištu

OSA, sa preko 40 zaposlenih i reputacijom vodećih eksperata za DMS, GIS, CAD sisteme i sisteme za štampu, jedna od vodećih kompanija na IT tržištu.

Od vremena svog osnivanja OSA je orijentisana na razvoj softverskih rešenja i izvođenje profesionalnih računarskih grafičkih sistema za projektovanje i izradu dokumentacije.

Neočekivani gubitak koji je OSA doživela 1998. godine, kada je jedan od osnivača, Petar Damjanović, poginuo u saobraćajnoj nesreći nije zaustavio napredak firme. OSA je nastavila da raste, a osnivači i vlasnici – Dr Željko Tomić (60% udela u vlasništvu) i Boris Damjanović (40% udela u vlasništvu), zajedno sa svojim saradnicima, održali su kontinuitet poslovnih uspeha.

Danas OSA ima ćerku firmu u Hrvatskoj (OSA Softver doo). Blisko je povezana sa vodećim svetskim kompanijama u CAD oblasti.

Distributer je Autodeskovog softvera za Adriatik region (Srbija, Hrvatska, Slovenija, Crna Gora, Makedonija, Bosna i Hercegovina i Albanija) i član Autodesk Development Network.

Poslovni portfolio kompanije OSA
• Distribucija Autodesk softvera
• Distribucija i prodaja hardvera
• Servis
• Razvoj softvera
• Distribucija i prodaja UniDocs softvera

Nastaviće se…

Serijal tekstova o kompaniji OSA i sve informacije o proizvodima koje zastupamo, Autodesk softver, Canon mašine za profesionalnu štampu i UniDocs DMS i ERP softver, možete pronaći na našem sajtu i kompanijskim stranama:

LinkedIn
YouTube
Facebook
Instagram

Pretraži...