Modernizacija procesa pakovanja računa u Srbiji: instalacija kovertirke Kern 3600 u Printing centru kompanije Telekom Srbija

U cilju unapređenja i efikasnijeg procesa pakovanja računa koji se šalju građanima u Srbiji, kompanija Telekom sprovela je nabavku i instalaciju kovertirke Kern 3600 u svoj Printing centar. Ovaj korak u modernizaciji sistema sproveden je uz pomoć stručnjaka iz kompanije OSA računarski inženjering. Na čelu ove operacije bili su Damir Plećaš, šef Servisa, i Aleksandar Bukilić, rukovodilac sektora Hardvera.

Kern 3600, renomirana kovertirka poslednje generacije i visokih performansi, predstavlja ključnu komponentu u procesu pakovanja računa. Ova moderna tehnologija omogućava brže, preciznije i efikasnije slanje važnih dokumenata građanima širom zemlje.

Instalacija kovertirke Kern 3600

Damir Plećaš, šef servisa u kompaniji OSA računarski inženjering, istakao je važnost ovog projekta: “Instalacija Kovertirke Kern 3600 je izuzetno kompleksna, ali je naš tim stručnjaka iz OSE uspešno implementirao ovu tehnologiju. Sada imamo modernizovan sistem koji će značajno poboljšati proces pakovanja računa, čime ćemo obezbediti bržu i efikasniju dostavu korisnicima.”

Aleksandar Bukilić, rukovodilac sektora Hardvera, dodao je: “Kern 3600 donosi niz prednosti, uključujući automatsko sortiranje, umetanje, i zatvaranje koverti. Ova tehnologija omogućava nam da radimo sa velikim brojem dokumenata u rekordnom vremenu, čime se povećava produktivnost i smanjuje potreba za manuelnim intervencijama. Ovaj projekat ne samo da svedoči o posvećenosti kompanije Telekom unapređenju svojih operacija već i o sposobnostima stručnjaka iz OSA računarskog inženjeringa. Kroz uspešnu saradnju, ova instalacija postavlja nove standarde u domenu modernizacije procesa širom industrije, dok istovremeno doprinosi efikasnijoj i inovativnoj poslovnoj praksi u Srbiji.”

Instalacija kovertirke Kern 3600

Pretraži...