PROMOCIJA KNJIGE „UVEK BOLJA VERZIJA“ NA SAJMU “GRAFIMA”

Predstavljanje knjige „Uvek bolja verzija“ Dr Željka Tomića održano je juče na OSA Canon štandu, u okviru sajma grafičke, kreativne i papirne industrije – Grafima, na Beogradskom sajmu. Knjiga je skup poslovnih i životnih iskustava generalnog direktora kompanije OSA, Dr Tomića, iz prethodnih 28 godina uspešnog poslovanja, koja daje odgovore na pitanja „Kako voditi kompaniju kroz hiperinflaciju, ekonomske sankcije, ratove i raspad država, sačuvati je i dalje razvijati?“.

Ovom prilikom, podeljeni su i besplatni potpisani primerci knjige, odštampani na mašinama koje su izložene na ovogodišnjem sajmu Grafima – Océ VarioPrint 6160 Ultra+ i Canon imagePRESS C650.

Iza štampe promotivnih primeraka štiva „Uvek bolja verzija“, stoji ideja predstavljanja mašina za digitalnu štampu knjiga vrhunskog kvaliteta. Tradicionalno, ova vrsta štampe je bila posao za ofset mašine, međutim, kako novija vremena donose i značajne izazove u ovoj oblasti štampe, (smanjenje tiraža, veliki broj naslova i reprinte) digitalne mašine ih sa lakoćom prevazilaze i uspešno rešavaju.

Kompanija OSA i Canon tim su uvereni da će i na našim prostorima veoma brzo preovladati svetska rešenja i iskustva u digitalnoj štampi knjiga, pogotovo što znamo da na ovom principu radi i najveća svetska digitalna štamparija knjiga Amazon.

Pretraži...