Canon i OSA – domaćini sajma Grafima 2016

U godini održavanja jednog od najznačajnijih sajmova grafičke industrije DRUPA (Dizeldorf, Nemačka), na kome je kompanija Canon bila jedan od najzapaženijih učesnika, odlučili smo da pokušamo da Vam prenesemo naše utiske sa jednog reprezentativnog svetskog sajma.

Zbog toga smo i odlučili da, kao predstavnik Canon brenda za PRO print i široki format, zajedno sa kompanijom Canon prihvatimo ulogu domaćina 38. međunarodnog sajma grafičke, papirne i kreativne industrije GRAFIMA.

U okviru ove postavke predstavićemo, na do sada najreprezentativniji način, deo Canon portfolija namenjen za profesionalnu upotrebu i visoko sofisticiranu štampu u CAD i FOTO okruženjima.

Prikazaćemo mašine za produkcionu LASERSKU štampu, kao što su imageRUNNER ADVANCE 85XX PRO (c/b štampa 85-105 str/min, kopiranje i kolor scan).

Kolornu lasersku mašinu sa najkvalitetnijim otiskom do sada imagePRESS C700.

Canon imagePRESS C800

Kvalitetom i pozdanošću prepoznatljive InkJet sisteme kako za CAD okruženje – image PROGRAF iPF770 i iPF830, tako i pravu svetsku premijeru iz marta meseca, novu FOTO seriju image PROGRAF iPF 2000/4000 PRO (12-bojni sistemi sa COLOR optimizerom) i
produkcionu 8-mo bojnu mašinu od širine 60“.

Ovoga puta imaćete priliku da vidite i Océ portfolio C/B TDS Lasersku mašinu za štampu, kopiranje i skeniranje tehničke dokumetacije, kao i KOLOR mašinu koja koristi jedinstvenu Océ tehnologiju čvrstog tonera u kuglicama (Toner perl).

Biće prikazan samo jedan deo najvećeg portfolija digitalnih mašina za štampu na svetu, ali Vam garantujemo da će svako moći da pronađe nešto za svoje potrebe i svoje poslovanje.
Posetioci koji nisu imali prilike da posete najveći svetski sajam imaće priliku da na našem Canon štandu osete deo atmosfere i ponude sa DRUPE.

Ostaje Vam samo da dođete i uverite se u naše reči.

Domaćini sajma CANON i OSA Računarski inženjering.

Pretraži...