o-prtnr-clr-rgb

OSA je ORACLE partner

Oracle Corporation je američka multinacionalna korporacija za računarsku tehnologiju sa sedištem u Austinu u Teksasu. Kompanija prodaje softver i tehnologiju baza podataka (database software and technology), sisteme dizajnirane u oblaku (cloud engineered systems) i softverske proizvode za preduzeća (enterprise software products) – posebno sopstvene sisteme za upravljanje bazama podataka.

Oracle je 2020. bio druga po veličini softverska kompanija po prihodu i tržišnoj kapitalizaciji. Kompanija takođe razvija i izrađuje alate za razvoj baza podataka i sisteme softvera srednjeg nivoa, softver za planiranje resursa preduzeća (ERP), softver za upravljanje ljudskim kapitalom (HCM), softver za upravljanje odnosima sa kupcima (CRM) i softver za upravljanje lancem snabdevanja (SCM).

OSA Računarski inženjering je Oracle partner. Oracle Partnerska Mreža, (poznata i kao OPN, Oracle Partner Network) je partnerski program koji pruža resurse i pogodnosti za partnere koji žele da sarađuju sa Oraclom, a poseduju potrebna znanja i sertifikate.

divajder

Naši sertifikati:

divajder

OSA JE PARTNER NA KOGA UVEK MOŽETE DA RAČUNATE

OSA Računarski inženjering će vam pomoći da ostvarite vodeće performanse na tržištu, skalabilnost, pouzdanost i sigurnost, kako lokalno, tako i u oblaku. Naše znanje i radno iskustvo garancija su da će vaše potrebe biti ispunjene sa visokim standardima i u najkraćem mogućem roku.

Oracle Cloud Infrastruktura vam pruža elastičnost u realnom vremenu, za vaše poslovne aplikacije, kombinovanjem Oracleovih autonomnih usluga i integrisane bezbednosti. Kontaktirajte nas i ostalo prepustite OSI.

divajder
logo1
logo2
exadatadbmachine
logo3
nasstorage-emea-ece-clr-rgb
autodesk_var
oraclex86systems-emea-ece-clr-rgb1
logo5
OSA Računarski inženjering | Takovska 45/VI | 11000 Beograd | +381 (11) 3290-362 | +381 (11) 3291-353 | kontakt@osa.rs
OSA Računarski inženjering
Takovska 45/VI, 11000 Beograd
+381 (11) 3290-362
+381 (11) 3291-353
kontakt@osa.rs

Pretraži...