OSA računarski inžinjering

SrpskiEnglish
Naslovna / Proizvodi / Autodesk
http://www.osa.rs/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/870965slide_01.pnglink
http://www.osa.rs/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/364825slide_02.pnglink
http://www.osa.rs/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/852618slide_02.pnglink
http://www.osa.rs/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/554614Unidocs_baner.jpglink

.

.

.

.

Autodesk Kern Canon Oce UniDocs


autodesk-logo-color-text-black-rgb-large

Autodesk je jedan od najpoznatijih svetskih proizvođača CAD (Computer Added Design) softvera za 2D i 3D projektovanje, modelovanje i dizajniranje u oblasti arhitekture, građevinarstva,  mašinstva, geo prostornih elemenata, filmske industrije i animacije i mnogih drugih.

Bez obzira da li ste dizajner, arihtekta, inženjer ili „digitalni“ umetnik, Autodesk softveri  vam daju snagu da kreirate, dokumentujete i razmenjujete ideje pre nego što budu realizovane - tako vaši ambiciozni „Šta ako?“ scenariji postaju realnost a time možete smanjiti troškove projekta, vreme kao i uticaj okoline.

Donoseći revolucionarni dizajn sa AutoCAD® softverom pre 25 godina, Autodesk nastavlja da redefiniše očekivanja, proizvodima  koji vam omogućavaju da nemoguće učinite mogućim. Od široko rasprostranjenog AutoCAD® softvera za projektovanje i dokumentovanje do inteligentnih rešenja za modelovanje, kao što su Autodesk Inventor® i Autodesk Revit®, Autodeskova rešenja daju vam moć da proširite svoje mogućnosti u dizajnu. Spisak svih Autodeskovih proizvoda kao i njihovu podelu po industrijskim granama ćete pronaći na web-stranici: autodesk.osa.rs.

OSA više od dve decenije  sarađuje sa Autodeskom a danas kao Autodesk distributer pokriva teritoriju Adriatik regije koju čine: Srbija, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora i Albanija, sa mrežom od 30 VAR partnera i više od 50 Retail parnera.
Autodesk i OSA obezbeđuju obuku za rad sa autodeskovim softverom preko prodajne mreže ili preko Autorizovanih trening centara. Polaznici kurseva dobijaju originalne autodeskove diplome koje su priznate u celom svetu.

Nemojte propustiti pogodnosti Pretplate. Prijavite se za Autodesk® Subscription i obezbedite sebi prednost. Smanjite troškove i primajte sve nove nadogradnje i periodična unapređenja proizvoda koja se objavljuju tokom peroda pretplate proizvoda. Instalirajte starije ili najnovije verzije i koristite programe u kancelariji ili kod kuće.
Ukoliko želite više informacija o pojedinim proizvodima ili želite da poručite Autodeskov softver, kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas :

Poštom:
Osa Računarski inženjering
Takovska 45/VI
11000 Beograd

Tel/fax:
+381 (11) 3290-362
+381 (11) 3291-353