OSA računarski inžinjering

SrpskiEnglish
Naslovna / O nama
http://www.osa.rs/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/870965slide_01.pnglink
http://www.osa.rs/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/364825slide_02.pnglink
http://www.osa.rs/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/852618slide_02.pnglink
http://www.osa.rs/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/554614Unidocs_baner.jpglink

.

.

.

.

Autodesk Kern Canon Oce UniDocs

O nama

osa zaposleni

OSA računarski inženjering d.o.o. je osnovana 1989. godine kao jedno od prvih 100 privatnih preduzeća u bivšoj Jugoslaviji. Glavna delatnost OSE, od njenog osnivanja, bio je inženjering, razvoj softverskih rešenja i implementaciju profesionalnih grafičkih sistema za projektovanje i izradu tehničke dokumentacije. Više od dve decenije iskustva u IT oblasti obezbedilo je OSI dobru poziciju kako na lokalnom tako i na tržištu Adriatik regije u sva tri proizvodna programa.

  • Jedini smo distributer Autodesk softvera (softvera za 2D i 3D projektovanje u svim inženjerskim oblastima) na teritoriji cele Adriatik regije. Usled proširenja distributivne mreže, sa Srbije na sve zemlje bivše Jugoslavije uključujući i Albaniju, 2011. godine osnovane su dve ćerke firme OSA Softver u Hrvatskoj i OSA Sistemi u Sloveniji.
  • OSA je ovlašćeni  distributer vodećih svetskih kompanija u proizvodnji mašina za štampu i skeniranje  Océ i Canon, kao i sistema za kovertiranje proizvođača Kern.
  • OSA razvija sopstveno softversko rešenje za upravljanje dokumentima i poslovnim procesima Unidocs. Sistem se već  više od 10 godina komercijalno prodaje putem partnerske mreže na teritoriji Srbije, Crne Gore, Bosne I Hercegovine, Slovenije, Makedonije, Bugarske, Rumunije, Kazakstana, Turkmenistana, Tadžikistana i Kirgistan. Unidocs je namenjen rešavanju problematike upravljanja, arhiviranja i skladištenja  elektronske dokumentacije bez obzira na  tip i veličinu organizacije u kojoj se implementira, što ga čini konkurentnim kako na domaćem tako i na inostranom tržištu.

Pored nas  prodaju vezanu za sve proizvode, korisničku podršku, obuku kadrova, servisiranje i  snabdevanje potrošnim materijalom pruža mreža autorizovanih partnera a ukoliko želite da postanete jedan od njih Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Misija kompanije

Misija kompanije je da korisnicima naših proizvoda i usluga obezbedimo najbolje alate za upravljanje, kreiranje, razmenu, arhiviranje i štampu svih vrsta tehničkih i poslovnih dokumenata. Mi smo DPMC - Document Proccesing and Management Company.

Vizija kompanije

OSA – Računarski inženjering će se pozicionirati kao jedna od 3 vodeće IT kompanije na loakalnom tržištu proširujući svoju delatnost na Adriatik region do 2014. Godine, na tržište jugoistočne Evrope do 2016. godine i na celo evropsko tržište do 2019. godine.

Na tržištu Adriatik regiona ćemo distribuirati Autodeskov softver, najbolji CAD softver u oblasti niskogradnje, visokogradnje, mašinstva i GIS-a. Jačaćemo kompetenciju prodajne mreže uz istovremeno negovanje kontakata sa krajnjim korisnicima.

OSA će biti prepoznata kao vodeći isporučilac opreme za profesionalnu digitalnu štampu i lider u plasiranju novih tehnoloških pravaca zasnovanih na kolor štampi i Ink Jet tehnologiji.

UniDocs kao strateški proizvod će postati vodeća DMS/WF platforma na lokalnom tržištu sa liderskom pozicijom u plasiranju novih tehnoloških rešenja pomno prateći potrebe krajnjih korisnika i zahteve tržišta.

Vrednosti kompanije

Preduzeće će sinergetski zadovoljavati interese kupaca, vlasnika kapitala, zaposlenih i društvene zajednice.

Kupci su u centru našeg interesovanja. Izvrsnost usluge i prioritet zadovoljavanja potreba kupca nad profitom, zaštita interesa i podataka kupca, pošten i otvoren odnos koji se bazira na stručnom autoritetu su osnova našeg odnosa prema kupcima.

Sloboda izražavanja i konstruktivne i argumentovane kritike sa predlozima rešenja, inicijative u inovacijama koje će biti podržavane i nagrađivane, stalno obrazovanje i usavršavanje, snažan kolektivni duh, negovanje veza sa porodicama zaposlenih i motivisanje zaposlenih su osnovne vrednosti koje će kompanija negovati u okviru svoje organizacione kulture.

Kontaktirajte nas :

Poštom:
Osa Računarski inženjering
Takovska 45/VI
11000 Beograd

Tel/fax:
+381 (11) 3290-362
+381 (11) 3291-353