OSA računarski inžinjering

SrpskiEnglish
http://www.osa.rs/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/870965slide_01.pnglink
http://www.osa.rs/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/364825slide_02.pnglink
http://www.osa.rs/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/852618slide_02.pnglink
http://www.osa.rs/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/554614Unidocs_baner.jpglink

.

.

.

.

Autodesk Kern Canon Oce UniDocs

Kompanija OSA računarski inženjering je osnovana 1989. godine, u ranim danima privatnog preduzetništva u tadašnjoj Jugoslaviji. OSA je od vremena svog osnivanja orjentisana na inženjering, razvoj softverskih rešenja i izvođenje profesionalnih računarskih grafičkih sistema za projektovanje i izradu tehničke dokumentacije. Nakon više od dve decenije postojanja OSA je ugledna kompanija sa dobrom pozicijom, ne samo na lokalnom IT tržištu, već i u celom Adriatik regionu u sva tri segmenta svog poslovanja.

Jedini smo distributer Autodesk softvera (softvera za 2D i 3D projektovanje u svim inženjerskim oblastima) na teritoriji cele Adriatik regije. Usled proširenja distributivne mreže, sa Srbije na sve zemlje bivše Jugoslavije uključujući i Albaniju, 2011. godine osnovane su dve ćerke firme OSA Softver u Hrvatskoj i OSA Sistemi u Sloveniji.

OSA je ovlašćeni distributer vodećih svetskih kompanija u proizvodnji mašina za štampu i skeniranje Océ i Canon, kao i sistema za kovertiranje proizvođača Kern.

Sredinom 90-ih godina Osa je počela da razvija i komercijalno nudi rešenje za upravljanje dokumentacijom i poslovnim procesima UniDocs. Ovo rešenje, namenjeno svim tipovima i veličinama firmi, se konstantno unapređuje i konkurentno je na domaćem i inostranom tržištu.

Pored nas prodaju vezanu za sve proizvode, korisničku podršku, obuku kadrova, servisiranje i snabdevanje potrošnim materijalom pruža mreža autorizovanih partnera a ukoliko želite da postanete jedan od njih Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Kontakt informacije i lokaciju firme možete pogledati na ovom linku

Vesti

22 septembar 2016
Kompanija OSA Računarski inženjering, distributer Autodesk softvera, zastupnik kompanije Canon na polju profesionalne opreme za štampanje i skeniranje i proizvođač softvera za upravljanje dokumentima ...
13 novembar 2015
UniDocs Business Box, jedinstveno ERP+DMS softversko rešenje za upravljanje poslovanjem, dokumentima i poslovnim procesima, predstavljeno je na okupljanju u kragujevačkom Biznis inovacionom centru. P...
23 septembar 2015
Nakon prošlogodišnje proslave jubileja - 25 godina kompanije OSA Računarski inženjering nastavili smo sa ozbiljnim radom i proslavili još jednu godišnjicu - 26. po redu. Okupili smo se u bašti restora...

Kontaktirajte nas :

Poštom:
Osa Računarski inženjering
Takovska 45/VI
11000 Beograd

Tel/fax:
+381 (11) 3290-362
+381 (11) 3291-353